Loxone Caller Service 10 Jaar
Loxone Caller Service 10 Jaar
0 Reviews | Review toevoegen
Persoonlijke meldingen, wanneer u dat wil. Met de Caller Service kan u een oproep ontvangen bij bepaalde gebeurtenissen, bijvoorbeeld een alarm.

Standaard levertijd

zie shop.loxone.com

€ 362,58
excl. btw
€ 438,72
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Persoonlijke meldingen, wanneer u dat wil. Met de Caller Service kan u een oproep ontvangen bij bepaalde gebeurtenissen, bijvoorbeeld een alarm. 

  • eenvoudig opgezet
  • maakt automatische oproepen mogelijk
  • voor meer zekerheid (herinneringen, inbraakalarm...)

Onmiddelijk op de hoogte met de Caller Service!

Met de Caller Service leert u uw Miniserver de telefoon te gebruiken. U bent dus altijd op de hoogte van noodsituaties.
 

Telefoonoproep in geval van alarm
De Caller Service belt u automatisch op indien er een alarm is. Dankzij het backchannel kan u meteen reageren, en bijvoorbeeld het alarm bevestigen. 
 

Personalisatie van meldingen
Gebruik de Miniserver in combinatie met de Caller Service om bepaalde zaken te monitoren. Uw Miniserver kan bijvoorbeeld een telefoontje plegen indien een bepaalde temperatuur bereikt wordt, wanneer de luchtkwaliteit te slecht is of in geval van een leidingbreuk.  
 

Meer zekerheid - herinnering per oproep
De Caller Service helpt u om belangrijke taken in en rond uw woning niet te vergeten. Bijvoorbeeld: u krijgt automatisch een oproep indien de garagepoort nog openstaat wanneer het donker wordt. 

Waar u zich ook bevindt, er worden geen gesprekskosten in rekening gebracht. Bovendien zijn er geen verborgen kosten en abonnementsvalstrikken: de Caller Service wordt niet automatisch verlengd.
 

Eenvoudig activeren
U ontvangt de licentiesleutel samen met de factuur. Bij de login van onze website kan u onder 'mijn producten' de Caller Service activeren. 


Vereisten
Voor de Caller Service is een Miniserver met internetverbinding vereist. De oproep gebeurt namelijk via een externe server.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op, tenzij uw een account aanmaakt.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste klant,

Ook Minalox en Loxone krijgen te maken met leverproblemen van componenten voor hun producten. Hierdoor kan het zijn dat de leverijd van bepaalde producten groter is dan normaal.
In onze webshop kan je de actuele lokale voorraad van producten volgen. Deze producten worden ten laatste de ochtend na bestellen aangeboden aan de koerierdienst, en zijn dus in principe ten laatste 2 dagen later ter plekke.

We proberen voor producten die voor ons in bestelling zijn, steeds een zo correct mogelijke datum van herbevoorrading mee te geven op de productpagina's.

De levertijden van Loxone producten kunnen op de website van Loxone geraadpleegd worden.

We willen ons excuseren voor eventuele laattijdige leveringen.

Het Stuff4Lox-team.