Loxone Ruimteklimaat Sensor Air Wit Loxone Ruimteklimaat Sensor Air Wit Loxone Ruimteklimaat Sensor Air Wit Loxone Ruimteklimaat Sensor Air Wit
Loxone Ruimteklimaat Sensor Air Wit Loxone Ruimteklimaat Sensor Air Wit Loxone Ruimteklimaat Sensor Air Wit Loxone Ruimteklimaat Sensor Air Wit
Loxone Ruimteklimaat Sensor Air Wit
0 Reviews | Review toevoegen
De must-have voor een optimale klimaatregeling in huis: de Ruimteklimaat Sensor.

Standaard levertijd

5 dag(en)

€ 86,02
excl. btw
€ 104,08
incl. btw
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

De must-have voor een optimale klimaatregeling in huis: de Ruimteklimaat Sensor. Deze meet de temperatuur en luchtvochtigheid en geeft deze info door aan het Smart Home voor het perfecte binnenklimaat de klok rond.

  • Meet nauwkeurig de temperatuur en luchtvochtigheid 
  • Must-have voor de beste klimaat regeling
  • 100% voor het Loxone Smart Home ontwikkeld 
  • Installatie en ingebruikname in recordtijd
  • Tijdloos design

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op, tenzij uw een account aanmaakt.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste klant,

Ook Minalox en Loxone krijgen te maken met leverproblemen van componenten voor hun producten. Hierdoor kan het zijn dat de leverijd van bepaalde producten groter is dan normaal.
In onze webshop kan je de actuele lokale voorraad van producten volgen. Deze producten worden ten laatste de ochtend na bestellen aangeboden aan de koerierdienst, en zijn dus in principe ten laatste 2 dagen later ter plekke.

We proberen voor producten die voor ons in bestelling zijn, steeds een zo correct mogelijke datum van herbevoorrading mee te geven op de productpagina's.

De levertijden van Loxone producten kunnen op de website van Loxone geraadpleegd worden.

We willen ons excuseren voor eventuele laattijdige leveringen.

Het Stuff4Lox-team.