Quadral CHROMIUM STYLE 20 wit HG Pair
Quadral CHROMIUM STYLE 20 wit HG Pair
0 Reviews | Review toevoegen
De nieuwe kleine en fijne design-luidspreker van de CHROMIUM STYLE serie biedt veel technologie in een compact formaat.

Standaard levertijd

zie shop.loxone.com

€ 210,08
excl. btw
€ 254,20
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De nieuwe kleine en fijne design-luidspreker van de CHROMIUM STYLE serie biedt veel technologie in een compact formaat: woofer/midrange met een titanium-gecoate polypropyleen conus en de 19 mm aluminium tweeter dome zorgen voor maximale dynamiek en precisie. Dankzij zijn zeer slanke en elegante verschijning kan de CHROMIUM STYLE 20 gemakkelijk in de huiskamer worden geïntegreerd en verwent hij de luisteraar met een verbazingwekkende basvolheid en een uitgesproken "volwassen" geluid.

De prijzen gelden voor 1 set (2 stuks)!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op, tenzij uw een account aanmaakt.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste klant,

Ook Minalox en Loxone krijgen te maken met leverproblemen van componenten voor hun producten. Hierdoor kan het zijn dat de leverijd van bepaalde producten groter is dan normaal.
In onze webshop kan je de actuele lokale voorraad van producten volgen. Deze producten worden ten laatste de ochtend na bestellen aangeboden aan de koerierdienst, en zijn dus in principe ten laatste 2 dagen later ter plekke.

We proberen voor producten die voor ons in bestelling zijn, steeds een zo correct mogelijke datum van herbevoorrading mee te geven op de productpagina's.

De levertijden van Loxone producten kunnen op de website van Loxone geraadpleegd worden.

We willen ons excuseren voor eventuele laattijdige leveringen.

Het Stuff4Lox-team.