Quadral MOUNT OW180 zwart SG
Quadral MOUNT OW180 zwart SG
0 Reviews | Review toevoegen
Voor surround-geluid hebben de compacte faseluidsprekers vaak hun ideale plaats aan de muur aan de achterkant van de ruimte of aan het plafond in bijvoorbeeld een Atmos-opstelling.

Standaard levertijd

zie shop.loxone.com

€ 50,38
excl. btw
€ 60,96
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

MOUNT OW 180, uitgerust met een draaibare beugel, is de wand-/plafondbevestiging voor een esthetisch en functioneel perfecte installatie. Muur/plafondbevestiging met draaibare beugel.

Voor volgende quadral producten:

  • PHASE R6
Technische details
  • Type: wandbevestiging
  • Afmetingen (HxBxD): 39,2 X 4,0 X 2,5
  • Gewicht: 0,62 kg
  • Kleur: zwarte silky gloss

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op, tenzij uw een account aanmaakt.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste klant,

Ook Minalox en Loxone krijgen te maken met leverproblemen van componenten voor hun producten. Hierdoor kan het zijn dat de leverijd van bepaalde producten groter is dan normaal.
In onze webshop kan je de actuele lokale voorraad van producten volgen. Deze producten worden ten laatste de ochtend na bestellen aangeboden aan de koerierdienst, en zijn dus in principe ten laatste 2 dagen later ter plekke.

We proberen voor producten die voor ons in bestelling zijn, steeds een zo correct mogelijke datum van herbevoorrading mee te geven op de productpagina's.

De levertijden van Loxone producten kunnen op de website van Loxone geraadpleegd worden.

We willen ons excuseren voor eventuele laattijdige leveringen.

Het Stuff4Lox-team.