Quadral SIGNUM 10 BASE walnoot Quadral SIGNUM 10 BASE walnoot Quadral SIGNUM 10 BASE walnoot Quadral SIGNUM 10 BASE walnoot
Quadral SIGNUM 10 BASE walnoot Quadral SIGNUM 10 BASE walnoot Quadral SIGNUM 10 BASE walnoot Quadral SIGNUM 10 BASE walnoot
Quadral SIGNUM 10 BASE walnoot
0 Reviews | Review toevoegen
Een belangrijk onderdeel van de nieuwe SIGNUM-serie is de SIGNUM 10 BASE center speaker.

Standaard levertijd

zie shop.loxone.com

€ 293,28
excl. btw
€ 354,87
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Een belangrijk onderdeel van de nieuwe SIGNUM-serie is de SIGNUM 10 BASE center speaker. Hier werken twee 155 mm drivers als woofers en midrange drivers, evenals de nieuwe centraal geplaatste tweeter. De gesloten 3-weg constructie maakt plaatsing in een dressoir of op een plank mogelijk en zorgt voor een optimaal spectrum en een maximaal uitgebalanceerd geluidsbeeld. Zodat je geen gefluister mist, zelfs niet tijdens luide filmpassages.

De prijzen gelden voor 1 stuk!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op, tenzij uw een account aanmaakt.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste klant,

Ook Minalox en Loxone krijgen te maken met leverproblemen van componenten voor hun producten. Hierdoor kan het zijn dat de leverijd van bepaalde producten groter is dan normaal.
In onze webshop kan je de actuele lokale voorraad van producten volgen. Deze producten worden ten laatste de ochtend na bestellen aangeboden aan de koerierdienst, en zijn dus in principe ten laatste 2 dagen later ter plekke.

We proberen voor producten die voor ons in bestelling zijn, steeds een zo correct mogelijke datum van herbevoorrading mee te geven op de productpagina's.

De levertijden van Loxone producten kunnen op de website van Loxone geraadpleegd worden.

We willen ons excuseren voor eventuele laattijdige leveringen.

Het Stuff4Lox-team.