Quadral SIGNUM 20 wit Pair Quadral SIGNUM 20 wit Pair Quadral SIGNUM 20 wit Pair
Quadral SIGNUM 20 wit Pair Quadral SIGNUM 20 wit Pair Quadral SIGNUM 20 wit Pair
Quadral SIGNUM 20 wit Pair
0 Reviews | Review toevoegen
Als je op zoek bent naar een luidspreker voor kleinere ruimtes of voor het effectgebied in een surroundsysteem, is de SIGNUM 20 de juiste keuze.

Standaard levertijd

zie shop.loxone.com

€ 378,15
excl. btw
€ 457,56
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Als je op zoek bent naar een luidspreker voor kleinere ruimtes of voor het effectgebied in een surroundsysteem, is de SIGNUM 20 de juiste keuze. De compacte 2-weg boekenplankluidspreker heeft alles wat de hele productfamilie onderscheidt: contourrijke grondtonen en kristalheldere harmonischen, ruimtelijkheid en lokalisatie, hoge dynamiek en het talent om alle details te onthullen, zelfs bij rustige muziek.

De prijzen gelden voor 1 set (2 stuks)!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op, tenzij uw een account aanmaakt.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste klant,

Ook Minalox en Loxone krijgen te maken met leverproblemen van componenten voor hun producten. Hierdoor kan het zijn dat de leverijd van bepaalde producten groter is dan normaal.
In onze webshop kan je de actuele lokale voorraad van producten volgen. Deze producten worden ten laatste de ochtend na bestellen aangeboden aan de koerierdienst, en zijn dus in principe ten laatste 2 dagen later ter plekke.

We proberen voor producten die voor ons in bestelling zijn, steeds een zo correct mogelijke datum van herbevoorrading mee te geven op de productpagina's.

De levertijden van Loxone producten kunnen op de website van Loxone geraadpleegd worden.

We willen ons excuseren voor eventuele laattijdige leveringen.

Het Stuff4Lox-team.