Quadral SIGNUM 70 walnoot Quadral SIGNUM 70 walnoot Quadral SIGNUM 70 walnoot Quadral SIGNUM 70 walnoot Quadral SIGNUM 70 walnoot
Quadral SIGNUM 70 walnoot Quadral SIGNUM 70 walnoot Quadral SIGNUM 70 walnoot Quadral SIGNUM 70 walnoot Quadral SIGNUM 70 walnoot
Quadral SIGNUM 70 walnoot
0 Reviews | Review toevoegen
De SIGNUM 70 heeft een uitstekende fijne dynamiek met veel niveau-reserve dankzij de krachtige dubbele basdrivers.

Standaard levertijd

zie shop.loxone.com

€ 419,33
excl. btw
€ 507,39
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De SIGNUM 70 heeft een uitstekende fijne dynamiek met veel niveau-reserve dankzij de krachtige dubbele basdrivers. Om elkaar niet te hinderen, hebben de bas- en mid-bas drivers afzonderlijke behuizingskamers. De SIGNUM 70 met zijn hoogglans baffles is niet alleen visueel een lust voor het oog, maar overtuigt ook muzikaal over de hele lijn.

De prijzen gelden voor 1 stuk!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op, tenzij uw een account aanmaakt.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste klant,

Ook Minalox en Loxone krijgen te maken met leverproblemen van componenten voor hun producten. Hierdoor kan het zijn dat de leverijd van bepaalde producten groter is dan normaal.
In onze webshop kan je de actuele lokale voorraad van producten volgen. Deze producten worden ten laatste de ochtend na bestellen aangeboden aan de koerierdienst, en zijn dus in principe ten laatste 2 dagen later ter plekke.

We proberen voor producten die voor ons in bestelling zijn, steeds een zo correct mogelijke datum van herbevoorrading mee te geven op de productpagina's.

De levertijden van Loxone producten kunnen op de website van Loxone geraadpleegd worden.

We willen ons excuseren voor eventuele laattijdige leveringen.

Het Stuff4Lox-team.