Quadral SIGNUM PHASE 1 Wall Speaker Zwart SG Pair Quadral SIGNUM PHASE 1 Wall Speaker Zwart SG Pair Quadral SIGNUM PHASE 1 Wall Speaker Zwart SG Pair Quadral SIGNUM PHASE 1 Wall Speaker Zwart SG Pair
Quadral SIGNUM PHASE 1 Wall Speaker Zwart SG Pair Quadral SIGNUM PHASE 1 Wall Speaker Zwart SG Pair Quadral SIGNUM PHASE 1 Wall Speaker Zwart SG Pair Quadral SIGNUM PHASE 1 Wall Speaker Zwart SG Pair
Quadral SIGNUM PHASE 1 Wall Speaker Zwart SG Pair
0 Reviews | Review toevoegen
Met de genen van de SIGNUM serie is deze luidspreker de perfecte keuze om het beste geluid onopvallend in de woonruimte thuis te integreren.

Standaard levertijd

zie shop.loxone.com

€ 418,49
excl. btw
€ 506,37
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Met de genen van de SIGNUM serie is deze luidspreker de perfecte keuze om het beste geluid onopvallend in de woonruimte thuis te integreren. Discreet aan de muur bevestigd of tegen een muur geplaatst, neemt de SIGNUM PHASE 1 nauwelijks ruimte in beslag, maar speelt verrassend krachtig en temperamentvol. Met liefde voor detail en goed getemperd, is hij gewijd aan alle frequentiebereiken en is hij geschikt voor zowel muziekweergave als voor gebruik in een home cinema systeem.

Dit is een echte wall speaker, omwille van het design en constructie is deze gemaakt om tegen een muur te bevestigen of te plaatsen om ten volle tot zijn recht te komen. Een goede afstelling van de equalizer settings zijn ook van belang.

De prijzen gelden voor 1 set (2 stuks)!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op, tenzij uw een account aanmaakt.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste klant,

Ook Minalox en Loxone krijgen te maken met leverproblemen van componenten voor hun producten. Hierdoor kan het zijn dat de leverijd van bepaalde producten groter is dan normaal.
In onze webshop kan je de actuele lokale voorraad van producten volgen. Deze producten worden ten laatste de ochtend na bestellen aangeboden aan de koerierdienst, en zijn dus in principe ten laatste 2 dagen later ter plekke.

We proberen voor producten die voor ons in bestelling zijn, steeds een zo correct mogelijke datum van herbevoorrading mee te geven op de productpagina's.

De levertijden van Loxone producten kunnen op de website van Loxone geraadpleegd worden.

We willen ons excuseren voor eventuele laattijdige leveringen.

Het Stuff4Lox-team.