Verzending en retour

TRANSPORT


De geschatte leveringstijd binnen de Benelux bedraagt twee tot zeven werkdagen. 
Binnen België bedraagt de kost per verzending 7,40 euro.
Voor Nederand en Luxemburg bedraagt de kost per verzending 8,40 euro.

RETOUR

Producten kunnen enkel teruggegeven worden met voorafgaande toestemming van E.W.K.C - Smart Homes . Dit kan door een e-mail te sturen naar info@ewkc.be vergezeld van uw factuur. Goederen kunnen teruggegeven worden binnen de 14 werkdagen na de officiële leverdatum.

Je kan de goederen in de originele en onbeschadigde status en verpakking op eigen kosten terugsturen naar E.W.K.C - Smart Homes, Bergense Steenweg 24, 2270 Herenthout (België). Gelieve de originele factuur toe te voegen aan het pakket. We adviseren je om gebruik te maken van een aangetekende zending.

Na het ontvangen van het product in originele staat en verpakking, wordt je geld binnen de 3 werkdagen teruggestort.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op, tenzij uw een account aanmaakt.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste klant,

Ook Minalox en Loxone krijgen te maken met leverproblemen van componenten voor hun producten. Hierdoor kan het zijn dat de leverijd van bepaalde producten groter is dan normaal.
In onze webshop kan je de actuele lokale voorraad van producten volgen. Deze producten worden ten laatste de ochtend na bestellen aangeboden aan de koerierdienst, en zijn dus in principe ten laatste 2 dagen later ter plekke.

We proberen voor producten die voor ons in bestelling zijn, steeds een zo correct mogelijke datum van herbevoorrading mee te geven op de productpagina's.

De levertijd van Loxone producten kunnen op de website van Loxone geraadpleegd worden.

We willen ons excuseren voor eventuele laattijdige leveringen.

Het Stuff4Lox-team.